Varför självkänsla webbkurs

När jag blev frisk från min psykisk ohälsa och började hjälpa fler till att må bättre insåg jag att vi alla hade en gemensamma nämnare, nämligen att självkänslan var låg. Alla nedvärdera sig själv, var inte ens egen bästa vän och var inte alls trygg med sig själv. På så sätt skapade jag tillsammans med forskare från Stockholms Universitet en självkänsla webbkurs. 

självkänsla webbkurs

Är du osäker om hur din självkänsla mår?
Tillsammans med forskaren Maarit Johnson har vi skapat ett test för att ta tempen på självkänslan.
Gör du också det här

Hur min självkänsla webbkurs skapades

Efter att själv tagit mig ur min ätstörning började jag att hjälpa andra. Det var då jag insåg att många mår dåligt för att självkänslan är låg. Jag ville förändra detta, på samma sätt som jag förändrade mig själv. Vilket var genom att stärka min självkänsla.

Med den drivkraften startade jag ett samarbete med Maarit Johnson. Maarit Johnson är forskare på Stockholms Universitet och forskat inom självkänsla i över 20 år. Med hennes enorma kunskap och min erfarenhet av psykisk ohälsa skapade vi en webbkurs för en bättre självkänsla.

Kursen är byggd på plattformen Coursio, därav en mycket säker sätt att köpa kursen. Coursio är ett företag med mycket erfarenhet att skapa kurser därav ett självklart val av samarbete när utbildningen skulle skapas.

Målet med webbkursen är att du skall förstå hur självkänsla fungerar och förstå hur ditt beteende och agerande påverkar dig själv och självkänslan.

Om du fortfarande känner dig osäker om kursen och vill veta mer. Se videon nedan som gick mer information hur det ser ut inne i webbkursen. Har du några frågor du vill ställa till mig personligen? Skicka ett Mail till arijola@arijoladelija.se. Våga ta steget till att må bra. Det är du värd!

Ta mig till webbkursen!