Gör en självkänslatest! Detta för att ta tempen på din självkänsla. På så sätt får du veta vart du står och vad nästa steg är för dig. 

självkänslatest

Vad är självkänslatest?

Definitionen av självkänsla är ”Medveten om din egna personliga värde”. Vilket du kan läsa mer om här.Självkänslatestet ger dig en indikation på hur din självkänsla mår. Det är ett sätt att ta tempen på din självkänslan. Däremot säger det ingeting om dig som person eller ditt välmående. Det är som tidigare nämnt endast ett sätt att ta tempen. Självkänslatestet går till på så sätt att det besvaras på nio olika påstående där du själv besvarar hur väl du tycker stämmer in på dig själv. På så sätt tar du tempen på självkänslan.

Varför detta test?

Varför detta test? Jo, för är för att dels för att veta ifall du behöver gå en självkänsla utbildning. Men även som tidigare nämnt, ta tempen på självkänsla. Så att du vet vart du står. Med andra ord, du får en indikation på vart din självkänsla står.

Vem står bakom självkänslatestet?

Arijola Delija tillsammans med Maarit Johnson skapat olika frågor för att kunna ta tempen på din självkänsla. Arijola Delija är biomedicinsk analytiker, mental tränare och skapar SinnesFriska företa. Maarit Johnson är Docent i psykologi och har under 20 års tid forskat inom självkänsla. Tillsammans har vi stått ihop våra kunskap och skapat båda självkänsla-test och en kurs för att lära dig om självkänsla. Läs mer om kursen här. 

Ta mig till testet! Klicka här